Володимир Кістіон та Вазіл Гудак обговорили перспективи будівництва сміттєпереробного заводу на Львівщині

П'ятниця, 10 лютого 2017, 10:36
Віце-прем’єр-міністр зауважив, що проблематика, яка склалася у Львові у зв’язку із Грибовицьким полігоном ТПВ, є дійсно важливою.
Володимир Кістіон та Вазіл Гудак обговорили перспективи будівництва сміттєпереробного заводу на Львівщині

9 лютого відбулась зустріч Віце-прем’єр-міністра України Володимира Кістіона та Віце-президента Європейського інвестиційного банку Вазіла Гудака, на якій чиновники обговорили перспективи будівництва сміттєпереробного заводу у Львівській області. Про це повідомляє “Справжня Варта” із посиланням на прес-службу ЛОДА.

Віце-прем’єр-міністр зауважив, що проблематика, яка склалася у Львові у зв’язку із Грибовицьким полігоном ТПВ, є дійсно важливою. Він також наголосив, що Уряд готовий надавати посильну допомогу міській владі, у тому числі, для початку реалізації спільного з ЄІБ проекту з будівництва сміттєпереробного заводу.

Крім того, у ході зустрічі Володимир Кістіон і Вазіл Гудак обговорили можливість участі ЄІБ у будівництві Канівської ГАЕС, низці інфраструктурних проектів, окремих проектах у сфері енергетики.

"Уряд високо цінує активну діяльність Європейського інвестиційного банку в Україні і зацікавлений у подальшому нарощуванні співпраці", - підкреслив Володимир Кістіон.

comments powered by HyperComments