З початку року на Львівщині оштрафували 15 водіїв нелегальних таксі

Четвер, 9 лютого 2017, 16:22
За надання послуг таксі без відповідної ліцензії передбачений штраф у розмірі від 17 тисяч до 34 тисяч гривень.
З початку року на Львівщині оштрафували 15 водіїв нелегальних таксі

Як повідомили “Справжній Варті” в обласному управлінні Укртрансінспекції, за результатами рейдових перевірок, на Львівщині оштрафували 15 водіїв за незаконне перевезення пасажирів у автомобілях, облаштованих як таксі.

"За надання послуг таксі без відповідної ліцензії передбачений штраф у розмірі від 17 тисяч до 34 тисяч гривень. На сьогодні у судовому порядку вже винесено 2 постанови щодо накладання штрафу на порушників - таксистів у розмірі 17 тисяч гривень", - наголосив начальник управління Укртрансінспекції, Сергій Небесний.

Окрім цього, під час державного контролю виявлено 2 факти надання послуг з перевезення пасажирів легковими автомобілями з іноземною реєстрацією. Відповідно складено 2 адмінпротоколи (згідно зі ст. 133-2 КУпАП) та винесено постанови про накладення адміністративного штрафу у сумі 1700 грн на кожного порушника.

Зазначимо, що рейди здійснюються на виконання "Плану спільних загальнодержавних заходів здійснення державного контролю за автомобільними перевізниками, що надають послуги з перевезення пасажирів на таксі з порушенням вимог законодавства про автомобільний транспорт на період з 16.01.2017р. по 16.04.2017р.", погодженого Міністерством інфраструктури України, Укртрансбезпекою та Національною поліцією України.

comments powered by HyperComments