Олег Синютка назвав імена інвесторів з утилізації ТПВ (ФОТО)

Юлія Субота  |  Четвер, 9 лютого 2017, 12:22
На участь у конкурсі голосилися 5 інвесторів, в тому числі і з іноземним капіталом.
Олег Синютка назвав імена інвесторів з утилізації ТПВ (ФОТО)

Губернатор Львівщини Олега Синютка провів брифінг для преси по результатах конкурсу інвесторів на побудову та експлуатацію комплексу з утилізації (перероблення) твердих побутових відходів на території області.

Отож, на ділянку у Дрогобицькому районі пропозиції подали інвестиційно-екологічна компанія "ІЕК" і ПП "Гігаджоуль". А на ділянку у Миколаївському районі претендують: ТОВ "Глассворк технолоджі" (Чехія), ТОВ "Вейст Менеджмент Системс" (Польща), ПП "Гігаджоуль", ТОВ "Інтернешинал трейдинг".

Детальніше про кожну з пропозицій можна буде дізнатись 15 лютого:

"Відкриття поданих конкурсних пропозицій відбудеться 15 лютого, після чого конкурсна комісія з вибору інвестора, затверджена розпорядженням голови облдержадміністрації, проведе їх оцінювання та визначить тих інвесторів, які будуть допущені до другого етапу конкурсу", - повідомив Олег Михайлович. 

У ЛОДА сподіваються на те, що вже у травні буде чіткий план дій: де та який саме буде збудовано комплекс з утилізації ТПВ у Львівській області. 

Додамо, що 10 грудня 2016 року ЛОДА оголосила про початок відкритого конкурсу щодо вибору інвестора для будівництва та експлуатації комплексу з утилізації (перероблення) твердих побутових відходів на території області. 

comments powered by HyperComments