Відповідальні люди зберуться у Львові під гаслом «Мисли глобально – дій локально!»

Середа, 8 лютого 2017, 18:21
Для комунікації та започаткування спільних проектів у Львові організують Форум.
Відповідальні люди зберуться у Львові під гаслом «Мисли глобально – дій локально!»

17 — 18 лютого у Львові пройде Перший Форум відповідальних Людей. Про це “Справжній Варті” повідомили у прес-службі ЛМР.

За словами організаторів, учасники заходу матимуть нагоду послухати лекції непересічних людей, взяти участь в дискусіях та поділитись власним досвідом створення громадських проектів.

«Це перший форум такого формату, де ми запрошуємо активну молодь всієї України. Будемо говорити про особисту відповідальність і як завдяки їй ми можемо впливати на глобальні зміни у світі. Також буде низка цікавих спікерів, тренерів, які впродовж 2-х днів будуть презентувати цікаві програми для учасників. Під час форуму будемо рухатись у двох напрямках: неформальна освіта і громадська активність», - розповів координатор заходу, Орест Гевак.

Серед спікерів форуму – проректор з науково-педагогічної роботи УКУ та керівник Львівської бізнес школи Софія Опацька, заступник львівського міського голови з питань розвитку Андрій Москаленко, співзасновниця центру інноваційної освіти «Про.Світ» Лілія Боровець, директор Інституту лідерства та управління УКУ Наталія Бордун, співзасновник проекту «The Ukrainians» Тарас Прокопишин, скрипаль-віртуоз Олександ Божик.

Організатори заходу– Патріарша комісія у справах молоді УГКЦ, соціальна ініціатива «Хтось не зробить», Комісія у справах молоді ЛА УГКЦ.

Як зазначила заступник директора БО «Фундація Духовного Відродження» ЛА УГКЦ  Олена Карнаух, Форум відбуватиметься у Патріаршому центрі (вул.Хуторівка, 35 б).  Загальний вік учасників – 18 – 35 років. Рестрація учасників уже завершилась, але дійство можна буде переглянути онлайн. Деталі та програма Форуму – на сайті: forum-ugcc.org.

comments powered by HyperComments