Випускники львівських шкіл можуть реєструватися на ЗНО

Середа, 8 лютого 2017, 15:57
Абітурієнти минулих років зможуть зареєструватись для участі у тестуванні самостійно, або звернутися до пункту реєстрації. Для випускників поточного року пункти реєстрації будуть створені за місцем їх навчання.
Випускники львівських шкіл можуть реєструватися на ЗНО

У понеділок, 6 лютого, розпочалась реєстрація для участі у зовнішньому незалежному оцінюванні, яка триватиме до 17 березня. Про це “Справжній Варті” повідомили у прес-службі ЛОДА.

Випускники 2017 року, заповнюючи реєстраційну картку, мають вказати назви навчальних предметів, із яких їм буде зараховано результати ЗНО як оцінки за державну підсумкову атестацію. Нагадаємо, що цьогоріч абітурієнти зможуть скласти чотири предмети на тестуванні. Випускники минулих років неодмінно мають складати ЗНО лише з української мови і літератури. Інші три предмети – на їхній вибір.

Після створення реєстраційної картки майбутній учасник ЗНО має сформувати комплект реєстраційних документів, який випускники поточного року подають до закладу, в якому навчаються, а випускники минулих років та учні (слухачі, студенти) професійно-технічних, вищих навчальних закладів надсилають (бажано рекомендованим листом) на адресу регіонального центру оцінювання якості освіти.

Особа, яка успішно пройшла реєстрацію, отримає від регіонального центру сертифікат зовнішнього незалежного оцінювання, інформаційний бюлетень та реєстраційне повідомлення учасника ЗНО. Ці документи будуть надіслані випускникам 2017 року до закладу, де вони навчаються, а випускникам минулих років та учням (слухачам, студентам) професійно-технічних, вищих навчальних закладів – за адресою, вказаною під час реєстрації.

Зміни до реєстраційних даних можна вносити до 31 березня.

Основну сесію ЗНО буде проведено з 23 травня до 16 червня. Також відбудеться додаткова сесія з 3 до 12 липня.

Детальнішу інформацію про реєстрацію на ЗНО можна дізнатися на сайті ЛРЦОЯО: http://www.lvtest.org.ua

 

comments powered by HyperComments