На Львівщині сусід допоміг поліції охорони захистити майно від крадіжки

Середа, 8 лютого 2017, 01:21
Зловмисник намагався обікрасти квартиру в Новояворівську.
На Львівщині сусід допоміг поліції охорони захистити майно від крадіжки

Днями, на пульт централізованого спостереження поліції охорони Львівщини поступив сигнал «Тривога» з квартири, що у Новояворівську. Про це повідомили у прес-службі Націполіції у Львівській області.
Коли правоохоронці прибули на місце події, їх зустрів власник помешкання, звідки поступив сигнал «Тривога» та повідомив, що до його сусідів проник зловмисник. 

Поліцейські охорони блокували вказану квартиру, а за декілька хвилин почули галас з житла поверхом вище. Один з правоохоронців побіг на крики про допомогу, де на балконі затримав зловмисника, який переліз на поверх вище через балкон на сьомому поверсі.

При затриманому виявлені чотири колекційні монети з срібла, карти пам’яті, документи власника помешкання, яке обікрав. Зловмисником виявився львів’янин, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності.

За крадіжку, поєднану з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому, передбачено позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Також затриманого перевіряють на причетність до вчинення інших, подібних злочинів.

comments powered by HyperComments