Туристичний потенціал Львівщини презентують у Тель-Авіві

Вівторок, 7 лютого 2017, 22:48
Львівська область має змогу показати на масштабні виставці в Ізраїлі свої курорти та цікавинки.
Туристичний потенціал Львівщини презентують у Тель-Авіві

7 та 8 лютого в Тель-Авіві (Ізраїль) відбувається щорічна туристична виставка “ІМТМ 2017”, де Львівщина традиційно представляє свій потенціал. Про це “Справжній Варті” повідомили у прес-службі ЛОДА.

За словами начальниці управління туризму та курортів облдержадміністрації Наталії Табаки,подібні промоційні заходи сприяють налагодженню партнерських зв’язків з міжнародними туристичними центрами.

“Львівська земля впродовж віків була важливим осередком єврейського життя. Тому важливим напрямком співпраці є те, що ми можемо допомогти тамтешнім людям відновити родинні зв`язки, які залишились на Львівщині", - зазначила Наталія Табака.

Як наголосила посадовець, торічна промоція Львівщини на виставці в м. Тель-Авів сприяла тому, що усе більше громадян Ізраїлю відвідують міста-центри єврейського життя в області. Також завдяки виставці зріс попит на послуги медичного туризму, зокрема приріст відпочивальників відчуло місто-курорт Трускавець.

У рамках виставки IMTM, представляють експонати всіх аспектів світового туристичного ринку: в`їзний, внутрішній та виїзний туризм. Виставка супроводжується професійними семінарами, прес-конференціями та спеціалізованими тренінгами, що об’єднують фахівців з туристичної індустрії і дозволяють учасникам приводити у свої регіони нові туристичні потоки.

Нагадаємо, раніше Львівщина представляла свій потенціал на міжнародній туристичній виставці у Литві.

comments powered by HyperComments