Львівські студенти ініціювали еко-просвітницький проект “Друге життя”

Вівторок, 7 лютого 2017, 21:29
Таким чином молодь сподівається зменшити створення відходів.
Львівські студенти ініціювали еко-просвітницький проект “Друге життя”

6 лютого студенти Українського католицького університету, з метою еко-просвіти та зменшення кількості ТПВ, розпочали інноваційний екологічний проект “Друге життя”. Про це повідомило видання “Дивен Світ”.

Реалізовуватимуть проект з еко-навчання у СЗШ №65 міста Львова. Організаторами проекту є студентки четвертого курсу “Соціальної педагогіки” УКУ.

“Екологи вже назвали ситуацію з Грибовицьким сміттєзвалищем, найбільшою техногенною катастрофою в Україні після Чорнобиля. На кожного львів’янина на рік припадає приблизно 100 відер або 180 – 220 кг твердих побутових відходів. Один українець за рік викидає до 400 кілограм відходів. Саме тому ця проблема є надзвичайно актуальною для м. Львова”, - зазначили організатори.

Упродовж двох тижнів, у рамках проекту, десятикласники зможуть пограти у цікаві еко-ігри, взяти участь у конкурсі на кращий твір, дізнаються, чому саме потрібно сортувати відходи вже сьогодні та попрактикуються робити це правильно.

Партнерами проекту є Соціальна ініціатива “Хтось не зробить!” при Патріаршій комісії у справах молоді УГКЦ, Львівська освітня фундація, Український католицький університет та СЗШ №65, інформаційний партнер – ДивенСвіт.

comments powered by HyperComments