Для громадських організацій у Львові проведуть тест-драйв молодіжних проектів

Вівторок, 7 лютого 2017, 19:59
Експерти допоможуть учасникам якісно підготувати проект на конкурс від ЛОДА.
Для громадських організацій у Львові проведуть тест-драйв молодіжних проектів

У середу, 8 лютого, експерти з комунікацій, проектного менеджменту, фандрайзингу та маркетингу проведуть для громадських організацій тест-драйв молодіжних проектів. Про це “Справжній Варті” повідомили в департаменті внутрішньої та інформаційної політики Львівської облдержадміністрації.

Таким чином фахівці нададуть рекомендації учасникам,  а також перевірять, як сприймається ідея проекту у рамках програми “Молодь Львівщини”.

Початок о 16:00 год у Львівському обласному молодіжному центрі (Винниченка, 12). Організатори заходу – ЗП МФ "Відродження" та департамент внутрішньої та інформаційної політики.

Нагадуємо, що конкурс молодіжних проектів у Львівській ОДА триває до 17 лютого 2017 року. 

Конкурсні пропозиції повинні пропонувати рішення для таких пріоритетних завдань: національно-патріотичне виховання дітей та молоді; поширення серед дітей та молоді здорового та безпечного способу життя; створення умов з метою працевлаштування молоді (забезпечення первинної і вторинної зайнятості та самозайнятості молоді);утвердження громадянської свідомості й активної громадянської позиції дітей та молоді, в тому числі для молоді з числа внутрішньо переміщених осіб; забезпечення міжнародного молодіжного співробітництва; розвиток неформальної освіти.

Переможцям конкурсу буде надано фінансову підтримку у 2017 році на реалізацію проекту.

comments powered by HyperComments