Голова Стрийської РДА розповів про лідерів промисловості району

П'ятниця, 3 лютого 2017, 13:04
Ці підприємства за минулий рік реалізували продукції на 1 мільярд 568 мільйонів гривень.
Голова Стрийської РДА розповів про лідерів промисловості району

2 лютого публічно відзвітувався голова Стрийської райдержадмістрації Василь Зубрицький. Про це повідомили у прес-службі ЛОДА.

За словами посадовця, у 2016 році підприємства Стрийського району реалізували продукції на суму 1 млрд 568 млн грн. Лідером у цій галузі став концерн ТзОВ "ЛЕОНІ", який щороку випускає товарної продукції більше як на 1 млрд грн, що становить 75% усієї випущеної промислової продукції району. 

Василь Зубрицький також відзначив значний вплив на загальні показники діяльності промислового комплексу району підприємств: "Стрийлісопродукт", ТзОВ "Агротем", ТзОВ "Стрийський гравійний дробильно-сортувальний завод", ТзОВ "Агроторг".

Окрім цього, у листопаді 2016 року після шестирічного простою відновив роботу Угерський спиртовий завод: на підприємстві відновлено виробництво спиртовмісної продукції технічного та побутового призначення – органічних розчинників для поліграфічних підприємств, засоби для тонування деревини тощо.

Також на території Заплатинської сільської ради працює газове родовище потужністю 30 тис. м³/добу, у відкритті якого брав участь Президент України. Усі 3 пробурені свердловини дали на Колодницькій площі промисловий приплив газу. Відтак, тут збудували установку, де газ проходить очистку і підготовку, а далі потрапляє до мережі "Укртрансгазу". У 2017 році на підприємстві видобуватимуть вже 100 тис м³ газу за добу.

comments powered by HyperComments