Львівська область однією з перших в Україні отримає свій символ та гасло

Середа, 1 лютого 2017, 10:47
Представників громадськості запрошують долучитися до створення гасла та логотипу для Львівської області: ідеї прийматимуть у ЛОДА по е-мейлу до 28 лютого.
Львівська область однією з перших в Україні отримає свій символ та гасло

Львівщина має шанс стати однією з перших областей в Україні, що отримає свій унікальний символ та гасло. Про це повідомили у департаменті міжнародної технічної допомоги та міжнародного співробітництва Львівської обласної державної адміністрації.

Як зазначили у департаменті, гасло та бренд області сприятиме позиціюванню території як в Україні, так і за кордоном, а також – залученню інвестицій і розвитку туристичного, інвестиційного та зовнішньоекономічного іміджу Львівщини.

Упродовж місяця мешканці області можуть долучатися до формування технічного завдання – вимог до розробки символу та гасла Львівщини. А також можуть визначити який образ потрібно закласти у логотип – ілюстрацію чи абстракцію, яким кольорам віддати перевагу та яке гасло обрати.

Після цього Львівська ОДА проведе закупівлю послуги зі створення символу Львівщини через систему електронних закупівель Prozorro. На аукціоні переможцем стане та компанія, яка запропонує найнижчу ціну та пройде усі кваліфікаційні умови.

Свої ідеї варто надсилати на електронну пошту [email protected], у темі вказавши "Львівщина", до 28 лютого 2017 року.

comments powered by HyperComments