Для Львівщини затвердили комплексну програму з надання медичної допомоги на 2017 — 2020 роки

Вівторок, 31 січня 2017, 17:49
Цьогорічна програма має 16 складових, на противагу до минулорічної з 5-ма.
Для Львівщини затвердили комплексну програму з надання медичної допомоги на 2017 — 2020 роки

31 січня на сесії Львівської облради була затверджена комплексна програма програма з надання медичної допомоги мешканцям Львівської області на 2017-2020рр. Про це повідомили у прес-службі департаменту охорони здоров’я ЛОДА.

"Впродовж 2016 року діяла комплексна програма, яка включала 5 складових, зараз програма значно розширилася і містить 16 сегментів, зокрема, надання медичної допомоги хворим нефрологічного профілю, покращення медичної допомоги хворим з легеневою гіпертензією, первинними імунодефіцитами, хворим на хворобу Паркінсона, хронічну мієлоїдну лейкемію, забезпечення невідкладної серцево-судинної хірургії, а також забезпечення високоспеціалізованої медичної допомоги хворим з офтальмологічною патологією, протидія ВІЛ-інфекції/СНІДу, допомога пацієнтам зі зниженим слухом, донорство крові та інші", - повідомила т. в. о. директора департаменту охорони здоров'я Ірина Микичак.

Загальний обсяг фінансових ресурсів, необхідних для реалізації комплексної Програми у 2017 році – 87 425, 9 тис. гривень. 

Розпорядниками коштів є обласна клінічна лікарня, обласний госпіталь інвалідів війни, обласний центр профілактики та боротьби зі СНІДом, обласний центр служби крові.

comments powered by HyperComments