У Львові діятиме програма підтримки “Пласту”

Вівторок, 31 січня 2017, 11:34
Організація зможе отримати допомогу на проведення пластових заходів, придбання спортивно-туристичного інвентарю, оновлення меблів у пластових домівках.
У Львові діятиме програма підтримки “Пласту”

У Львові будуть створені додаткові можливості для підтримки львівського осередку НСОУ “Пласт”. Про це повідомили у прес-службі ЛМР.

“Ця програма допоможе нашому осередку “Пласту” покращити матеріально-технічний стан організації, що у свою чергу сприятиме якіснішому проведенні методичної програми із дітьми та молоддю. А підтримка проведення календарного плану заходів допоможе нашим ініціативним волонтерам провести їх якнайкраще та спонукатиме до виникнення нових проектів”, - зазначив голова львівського осередку організації "Пласт", Матвій Дух.

Зокрема, у рамках програми, організація зможе отримати допомогу на проведення пластових заходів, придбання спортивно-туристичного інвентарю, оновлення меблів у пластових домівках.

Упродовж року українська скаутська організація проводить у Львові в середньому 60 заходів. Чисельність “Пласту” у місті складає близько 1700 осіб, і це є найчисельніший осередок у світі.

comments powered by HyperComments