На Львівщині вибрали 1300 мікропроектів

Олег Довганик  |  Понеділок, 30 січня 2017, 17:05
Конкурсна рада визначила експертів, які їх оцінюватимуть у 2017 році
На Львівщині вибрали 1300 мікропроектів

У Львівській обласній раді затвердили остаточний перелік заявок (1300) та персональних склад експертних груп, які оцінюватимуть мікропроекти місцевого розвитку-2017. Також шляхом жеребкування 18 експертів розподілили по три у кожному з шести пріоритетів: освітня галузь, народні доми,  заклади охорони здоров’я, ДНЗ, вуличне освітлення та інші пріоритети.

Таке рішення ухвалила Конкурсна рада з реалізації Програми проведення обласного конкурсу мікропроектів місцевого розвитку у Львівській області у понеділок, 30 січня, інформує прес-служба облради.

Слід додати, що цьогоріч робота експертів буде оплачуватися.

Як розповів начальник відділу з питань реалізації проектів місцевого розвитку, МТД та зовнішньоекономічних зв’язків Іван Собко, до 3 лютого для експертних комісій будуть проведені спеціальні навчання, опісля їм передадуть проекти і, починаючи з 7 лютого і до 3 березня, розпочнеться безпосередньо робота з оцінювання мікропроектів. «У кожному пріоритеті працюватиме по три експерти, які виставлятимуть бали. До 10 березня секретаріат КР має опрацювати оцінки експертних груп та винести на засідання КР переліки мікропроектів в розрізі пріоритетів згідно рейтингу, - пояснив Іван Собко. -  Після цього КР дасть час для потенційних переможців надати обласній раді підтверджуючі документи, які засвідчують бюджетне співфінансування (пооб`єктно)».

В свою чергу перший заступник голови обласної ради Парасковія Дворянин за підсумками роботи Конкурсної ради дала доручення департаменту фінансів підготувати Положення про порядок оплати праці експертів, а секретаріату врахувати усі пропозиції та зауваження від членів Конкурсної ради.

comments powered by HyperComments