31 січня завершується реєстрація на пробне ЗНО

П'ятниця, 27 січня 2017, 14:44
Вартість проходження одного тестового предмета цьогоріч складає 129 гривень.
31 січня завершується реєстрація на пробне ЗНО

До 31 січня триває реєстрація на пробне тестування, плата за яке цього року складає 129 гривень. Кожен зареєстрований учасник зможе взяти участь у пробному ЗНО з української мови та літератури, а також в одному з тестів за вибором - історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, англійської, іспанської, німецької, російської, французької мов.

Пробне тестування з української мови та літератури відбудеться 1 квітня, пробне тестування з інших предметів - 8 квітня 2017 року.

Як зазначила директор Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти Лариса Середяк, на Львівщині місцеві депутати самі оплачують пробне тестування для дітей учасників АТО.

Реєстрація на звичайне ЗНО почнеться 6 лютого і триватиме до 17 березня 2017 року. Кожен абітурієнт цьогоріч повинен буде здати три предмета на тестуванні. Офіційне ЗНО 2017 проходитиме з 27 травня до 15 липня.

Реєстрація випускників шкіл проходитиме через самі школи. Для цього треба буде роздрукувати реєстраційну форму з офіційного сайту Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти, заповнити її, підготувати пакет документів та передати реєстратору, який буде сидіти у школі. 

Для дітей з вадами зору, слуху чи іншими захворюваннями будуть створені окремі умови для тестування: забезпечення сурдоперекладу, портативне освітлення чи спеціальний зошит великим шрифтом. Міністерством охорони здоров’я нещодавно було оприлюднено перелік захворювань, які звільняють від проходження тестування, або для яких треба особливі умови для учасників тестування. Щоб скористатись цими можливостями, слід вчасно подати усі необхідні документи.

Львівський центр оцінювання якості освіти вже другий рік поспіль надає “бонус” для учасників тестування: першим 100 учасникам ЗНО з української мови, 200 - з англійської та 300 - з математики, які надіслали матеріали пробного ЗНО до Центру, окрім результатів надійдуть і всі помилки. 

Звертаємо увагу, що реєстрація для проходження пробного тестування не передбачає автоматичної реєстрації для участі в основній сесії зовнішнього незалежного оцінювання. Результати пробного ЗНО не зараховуються як оцінки за державну підсумкову атестацію та не використовуються для участі в конкурсному відборі під час вступу до вищих навчальних закладів.

comments powered by HyperComments