У Львові студентів навчатимуть боротьбі з корупцією

Четвер, 26 січня 2017, 14:49
Американський професор спільно з українським партнером проведе навчання для правників.
У Львові студентів навчатимуть боротьбі з корупцією

З лютого по травень львівські студенти-правники, разом з молоддю зі США, Одеси, Харкова та Чернівців зможуть долучитись до навчання із протидії корупції. Про це повідомили у прес-службі ЛМР.

Навчання проходитиме у два етапи.  Першу частину курсу проведе у режимі онлайн професор Томас Г. Спіді Райс із Правничої школи Університету Вашингтона та Лі, США. Друга частина занять відбуватиметься у Львові на базі Магістерської програми з прав людини Українського Католицького Університету. Проводитиме їх Антон Подільчак, керуючий партнер консалтингової компанії «Advice Group». 

Упродовж чотирьох місяців студенти навчаться ефетивно застосовувати антикорупційне законодавство, проводити антикорупційну адвокасі-кампанію, громадське розслідування,  а також вдосконалять англійську.

Участь у безкоштовних навчаннях можуть взяти студенти-правники 3-5 курсів львівських університетів. Для цього потрібно до 7 лютого зареєструватися за посиланням

Організовує міжнародний онлайн-курс із протидії корупції Магістерська програма з прав людини Українського Католицького Університету спільно з Програмою USAID з реформування сектору юстиції в Україні «Нове правосуддя».

comments powered by HyperComments