Експериментальний театр у Львові збиратиме кошти на розвиток

Середа, 25 січня 2017, 17:28
Режисер Сез Баумрін розповів про всі особливості театрального проекту.
Експериментальний театр у Львові збиратиме кошти на розвиток

Сьогодні, 25 січня, відбулась прес-конференція з приводу майбутнього відкриття експериментального театру “Гершом” на території колишнього заводу на Підзамче. Про це повідомили у прес-службі ЛМР.

“Театр Гершом – це експериментальний театральний проект, побудований на поєднанні різноманітних форм мистецтва: музика, танець, візуальні мистецтва, акторська гра, спів. Використовуємо форму імпровізації та спільного пошуку”, - зазначив ініціатор відкриття, американський режисер Сез Баумрін.

За словами режисера, проект має розвивати творчий потенціал митців, залучених до театрального процесу, торкатись важливих суспільних і особистісних проблем, розвивати такий тип театру поза межами Львова та України.

Зараз перед експериментальним театром стоять наступні виклики: створення лабораторії дослідження енергії людського тіла як психологічного і театрально-мистецького явища, пропонувати нові форми подачі вистав, створення репертуару, підтримувати на належному рівні створений у Львові простір та збирати грошей на “Спільнокошті” на розвиток проекту (театр “Гершом” є ініціативою самих акторів і некомерційним проектом).

26 і 27 січня у “Гершомі” відбудеться прем’єра вистави “Чужинець на чужині”.

 

comments powered by HyperComments