Депутатки Львівської міськради звернулись до правоохоронців з проханням гарантувати безпеку

Вівторок, 24 січня 2017, 18:44
Жіноча частина депутатського складу ЛМР звернулась до громади міста й поліції, щоб припинити загрозу фізичного насильства в установі.
Депутатки Львівської міськради звернулись до правоохоронців з проханням гарантувати безпеку

Зриви засідань сесій Львівської міської ради та бійки у сесійній залі уже стали майже нормою. Щоб якось вирішити питання порядку в державній установі та припинити загрозу фізичного насилля, депутатки відкрито звернулись до громади міста та правоохоронних органів. Про це повідомили у прес-службі ЛМР.

«Нас, як жінок-депутатів, турбує неможливість приймати рішення та брати участь у вирішенні питань міста. А нас, як матерів, в тому числі і немовлят, хвилюють питання елементарної безпеки. Зривання засідання та блокування роботи ради щоразу переростають у спробу фізично завадити роботі депутатів та загрозу насилля», – йдеться у зверненні.

Близько 30% депутатського корпусу Львівської міської ради становлять жінки. За їх словами, захоплення сесійної зали невідомими особами, молодиками спортивної зовнішності швидше виглядають на штурм, аніж на бажання бути обізнаними та брати участь у прийнятті рішень, що забезпечують функціонування та розвиток міста.

Відтак, жінки-депутати усіх фракцій публічно звертаються до поліції, Служби Безпеки та прокуратури з проханням відреагувати та гарантувати безпеку громадян.

comments powered by HyperComments