“Цього року проекти оцінювати будуть не два, а три експерти”, - Парасковія Дворянин

Вівторок, 24 січня 2017, 18:24
У Львівській обласній раді відбулися співбесіди з претендентами до складу Експертних комісій, які оцінюватимуть у цьому році мікропроекти місцевого розвитку.
“Цього року проекти оцінювати будуть не два, а три експерти”, - Парасковія Дворянин

У вівторок, 24 січня, відбулося засідання у Львівській облраді, де відповідна комісія відібрала 24 із 41 претендента, які зголосилися оцінювати мікропроекти. Про це повідомили у прес-службі Львівської обласної ради.

Відібрані кандидати пройдуть ще низку відборів: рекомендації Конкурсній раді для затвердження та жеребкування з визначенням пріоритетів для оцінок. Робота над проектами розпочнеться у лютому.

Як зауважила перший заступник голови Львівської обласної ради Парасковія Дворянин, цього року проекти оцінювати будуть не два, а три експерти, щоб не було розбіжностей в балах. Їх робота буде оплачуватися.

Начальник відділу з питань реалізації проектів місцевого розвитку облради Іван Собко зазначив, що у ЛОР прагнуть досягнути рівня конкурсу мікропроектів як у програмах ЄС. З цією метою цьогоріч було введено процедуру електронної реєстрації заявок та вперше провели публічне обговорення кандидатур до складу експертних комісій.

Нагадаємо, у Львівській обласній раді зареєстровано 1303 заявки на участь у цьогорічному обласному конкурсі мікропроектів місцевого розвитку. Найбільшу кількість заявок подали Сокальський, Жовківський та Яворівський райони, місто Дрогобич, найменше – Дрогобицький, Радехівський та Перемишлянський райони та місто Моршин. 

За пріоритетами конкурсанти найбільше заявок подали на освітню галузь – 490, інші пріоритети – 206, вуличне освітлення – 186, Народні доми – 178, ДНЗ – 138 та заклади охорони здоров'я – 105. 

comments powered by HyperComments