На Львівщині польські медики навчали українських лікарів

Понеділок, 23 січня 2017, 23:31
У Львові відбулася Х школа для українських лікарів і фельдшерів.
На Львівщині польські медики навчали українських лікарів

Упродовж 19 — 22 січня у Львові, в рамках українсько-польської співпраці в галузі екстреної медицини організували школу для лікарів і фельдшерів. Про це повідомили у прес-службі департаменту охорони здоров’я ЛОДА.

Українські лікарі та фельдшери виконували комплексні модулі, підтверджували свою методичну підготовку, дві сесії було присвячено протоколам підтримки життя дорослих, дітей і немовлят. Завершальний блок включав лекції та курс вправ із методологічного ведення навчань для медиків системи екстреної медицини з використанням сучасного дидактичного супроводу.

Захід відбувся з ініціативи в. о. генерального директора Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги і медицини катастрофи Володимира Похмурського та мав на меті відбір і підготовку майбутніх сертифікованих інструкторів з числа із методологічного ведення навчань для медиків системи екстреної медицини з використанням сучасного дидактичного супроводу.

Навчання проводили інструктори з медичного університету у Познані (Марек Домбровський) та з Польської служби екстреної медичної авіації  LPR (Марцін Подгурський), під керівництво професора Роберта Голонсковського з Варшавського медуніверситету.

comments powered by HyperComments