Завтра у Львові на трамвайному маршруті №8 запровадять експеримент

Понеділок, 23 січня 2017, 21:22
Стартує система безготівкового розрахунку в електротранспорті міста.
Завтра у Львові на трамвайному маршруті №8 запровадять експеримент

24 січня, у Львові на трамвайному маршруті №8, у якості експерименту запровадять проект із безготівкового розрахунку в електротранспорті. Проект із використанням програмно-технічного комплексу самообслуговування “Приват 24” ПАТ КБ “ПриватБанк” триватиме з 24 січня до 31 грудня 2017 року.

Як розповів начальник управління транспорту Львівської міської ради Віктор Щир, пасажири львівського трамваю № 8 зможуть їздити без паперових квитків і оплачувати проїзд смартфоном. Для цього потрібно завантажити на смартфон мобільний додаток Приват24 і відсканувати QR-код, що зображений на спеціальних наліпках у трамваї або на зупинці транспорту. Під час поїздки оплачений квиток потрібно буде «закомпостирувати» прямо в смартфоні та пред’явити кондукторові чи контролеру.

Якщо проект буде вдалим, то систему безготівкового розрахунку запровадять і на інших тролейбусних і трамвайних маршрутах.

За словами заступника міського голови з питань розвитку Андрія Москаленка, послугою зможуть скористатися і користувачі інших банків.

comments powered by HyperComments