У Львові нетверезий водій авто отримав одразу 4 протоколи від патрульних

Понеділок, 23 січня 2017, 17:58
Ще один протокол стали патрульні на пасажира авто.
У Львові нетверезий водій авто отримав одразу 4 протоколи від патрульних

23 січня вночі, у Львові на вулиці Студентській патрульні зупинили автівку, у якої не працювала підсвітка номерного знаку. Як виявилось, водій і пасажири автомобіля були у нетверезому стані. Про це повідомили у Патрульній поліції Львова.

Коли порушник пройшов тест на стан сп’яніння, драгер показав 1,35 проміле. На водія транспортного засобу склали протокол за це, а також постанову за відсутність посвідчення водія.

У цей же час, нетверезий друг водія-власник авто сів за кермо і поїхав. Патрульні зупинили його, але перевірку на стан сп’яніння від відмовився проходити. У результаті, на нього склали протокол  за керування у нетверезому стані та передачу керма нетверезому водієві. 

Чоловік пообіцяв не сідати більше за кермо, тож автомобіль не евакуйовували, однак за певний час патрульні знову затримали його на вулиці Костя Левицького, де склали ще один протокол за нетверезу їзду.

На місце викликали евакуатор, однак до його приїзду порушник-рецидивіст викликав тверезого водія. Патрульні почули, що чоловіки збираються поїхати на Городоцьку, хоча живуть за Львовом, і орієнтували інші екіпажі.

Згодом власник авто знову попався на нетверезому водінні, за що отримав черговий протокол. Загалом, патрульні виписали на нього 4 протоколи за керування  у стані алкогольного сп‘яніння та передачу керма нетверезому колезі. А його колега отримав один протокол.

comments powered by HyperComments