Львівське видання заплатить за інформацію про догхантерів

Понеділок, 23 січня 2017, 14:03
"Ми прийняли рішення встановити нагороду у 1000 гривень за інформацію про догхантерів",- Форпост
Львівське видання заплатить за інформацію про догхантерів

Громадський сайт Форпост оголосив полювання на догхантерів, за інформацію про них чи їхню діяльність заплатять 1000 гривень.


Про це повідомили на сайті видання


«ФОРПОСТ різко негативно ставиться до так званої діяльності догхантерів і підтримує всі громадські ініціативи, спрямовані на викорінення з нашого міста цього зла.Відтак колектив редакції одностайно прийняв рішення долучитися до викорінення з наших вулиць цього жахливого явища. Ми прийняли рішення встановити нагороду у 1000 гривень за інформацію про догхантерів. Для цього громадянину необхідно звернутися в поліцію та повідомити про свій крок редакцію ФОРПОСТУ. Якщо інформація підтвердиться, і негідника буде спіймано – ми зобов’язуємося виплатити уважному і свідомому громадянину його винагороду»


Нагадаємо, соцмережі знову «вибухнули» повідомленнями про випадки отруєння тварин, цього разу зловмисники  розсипають на снігу отруту рожевого кольору, зокрема речовину невідомого походження виявили на Сихові, Науковій, Стрийській, Левандівці, Тарнавського та у Стрийському парку.

 

comments powered by HyperComments