На Львівщині пройдуть земельні торги у формі аукціону

П'ятниця, 20 січня 2017, 16:54
Продаватимуть земельні ділянки у власність та права оренди земельної ділянки у м. Львові.
На Львівщині пройдуть земельні торги у формі аукціону

21 лютого у Львові пройдуть земельні торги у формі аукціону, за адресою: м. Львів, пл. Ринок,1, великий сесійний зал Львівської міської ради, 2-ий поверх. Початок об 11.00 год. Про це повідомили у прес-службі ЛМР.

Організатор земельних торгів: Управління земельних ресурсів департаменту містобудування Львівської міської ради. Виконавець - ПП «Фірма «СОМГІЗ».

Лот №01: земельна ділянка несільськогосподарського призначення, що розташована за адресою: Львівська обл., м.Львів, вулиця Щирецька, 33 (в межах населеного пункту); категорія земель – житлової та громадської забудови; цільове призначення – для будівництва та обслуговування об'єктів туристичної інфраструктури та закладів громадського харчування, вид використання – для будівництва готелю. Стартова ціна продажу – 1 214 877грн.00коп.

Лот № 02: земельна ділянка несільськогосподарського призначення, що розташована за адресою: Львівська обл.,  м.Львів, вулиця Сливова, земельна ділянка 11-б (ділянка 1) (в межах населеного пункту); категорія земель – житлової та громадської забудови; цільове призначення – для будівництва та обслуговування житлового будинку,господарських будівель та споруд (присадибна ділянка); вид використання – для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку. Стартова ціна продажу – 1 180 700грн.00коп.

Лот №03: земельна ділянка несільськогосподарського призначення, що розташована за адресою: Львівська обл.,  м.Львів, вулиця Сливова, земельна ділянка 11-б (ділянка 2)(в межах населеного пункту); категорія земель – житлової та громадської забудови; цільове призначення – для будівництва та обслуговування житлового будинку,господарських будівель та споруд (присадибна ділянка); вид використання – для будівництва та обслуговування житлового будинку. Стартова ціна продажу – 1 874 700 грн.00коп.

Лот № 04: земельна ділянка несільськогосподарського призначення, що розташована за адресою: Львівська обл.,  м.Львів, вул. Володимира Великого, (між будинками №№4-6) (в межах населеного пункту); категорія земель – житлової та громадської забудови; цільове призначення – для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови; вид використання – для будівництва та обслуговування адміністративно-офісного комплексу. Стартова ціна продажу – 1 447 273 грн.00коп.

Лот №5: Право оренди терміном 10 (десять) років земельної ділянки несільськогосподарського призначення, що розташована за адресою: Львівська обл.,  м.Львів, вулиця Демнянська (Б), ділянка №1 (в межах населеного пункту); категорія земель – житлової та громадської забудови; цільове призначення – для будівництва і обслуговування інших будівель громадської забудови; вид використання – для розміщення об’єктів інфраструктури для обслуговування житлового фонду. Стартовий розмір річної орендної плати -  109 126грн.12коп. 

comments powered by HyperComments