"Львівхолод" отримав перший в історії ЄБРР кредит у національній валюті (ФОТО)

Юлія Субота  |  П'ятниця, 20 січня 2017, 14:16
Сьогодні у Львові відбулось публічне підписання контракту між групою "Рукавичка" та Європейським банком реконструкції та розвитку.
"Львівхолод" отримав перший в історії ЄБРР кредит у національній валюті (ФОТО)

Сьогодні, 20 січня, у Львові було підписано угоду між групою "Рукавичка" та Європейським банком реконструкції та розвитку на надання кредиту на розширення діяльності на суму 135 млн. грн. (5 млн.дол.) на 6 років. Це перший досвід для ЄБРР у наданні кредиту у національній валюті країни.

Як зазначив президент ТзОВ "Львівхолод" Богдан Козак такий кредит дозволить підприємству покращити сервіс для своїх споживачів: 

"Тепер кожна "Рукавичка" матиме свою пекарню, а значить - приємний запах хліба, з часом ми зменшимо відпускні ціни та втілимо у всіх наших технічне переоснащення". 

Засвідчив важливість підписання такої угоди й губернатор Львівщини Олег Синютка:

"70% товарів, які реалізують у мережі "Рукавичка" - це товари від виробників Львівської області. Таким чином "Львівхолод" є потужним промоутером середнього і дрібного бізнесу".

Для підписання угоди про співпрацю до Львова особисто завітав директор ЄББР в Україні  Шевкі Аджунер, який із оптимізмом запевнив, що "Львівхолод" зробив правильний крок:

"Ми справді цінуємо пророблену обома сторонами роботу. "Рукавичка" - це розумний інвестор, який шукає найкращі шляхи розвитку бізнесу". 

Згідно з планом, вже за 2-3 роки в регіоні мають з`явитись понад 40 нових магазинів.

Цікаво знати: "Рукавичка" -  українська мережа магазинів самообслуговування, робота яких базується на західному досвіді та українській гостинності. Це торгові об’єкти площею від 200 до 1000 кв.м, з асортиментом – від 2000 до 9000 позицій, що направлені на задоволення потреб жителів Західної України. На даний час мережа налічує понад 100 магазинів. 

comments powered by HyperComments