У ЛОДА визначились із пріоритетами в культурі на 2017 рік

Середа, 18 січня 2017, 18:43
Під час стратегічної сесії, департамент з питань культури, національностей та релігій вказав, на що піде більше підтримки.
У ЛОДА визначились із пріоритетами в культурі на 2017 рік

Як повідомили “Справжній Варті” у прес-службі Львівської ОДА, цьогоріч більше уваги приділятимуть соціалізації людей з інвалідністю, підтримці військових та реалізації проектів для медзакладів у рамках проекту “Культура — лікує”.

Без уваги не залишаться культурні десанти у районах Львівської області, таборування та народна творчість: у департаменті культури планують проведення майстер-класів, інтерактивних проектів, навчань та тренінгів для працівників культури.

Реалізовуватимуть на Львівщині низку культурних проектів: "Наша історія", "Сакральні пам’ятки Львівщини", "Мистецький вікенд у Львові".

Також слід очікувати виставки на соціальні теми в живописі, проведення конкурсів та фестивалів, створення сучасних інтермедійних проектів, які будуть залучати до роботи клубні формування, школи, бібліотеки та музеї. Щодо останніх, то цьогоріч будуть посилено розвивати й оновлювати музейну галузь.

Раніше "Справжня Варта" повідомляла про представлення української культури за кордоном (проект "Львівський місяць").

comments powered by HyperComments