Найкращих лучників області визначили на чемпіонаті Львівщини

Вівторок, 17 січня 2017, 16:24
У змаганнях взяли участь 96 провідних спортсменів, які представляли спортивні товариства Львівської області.
Найкращих лучників області визначили на чемпіонаті Львівщини

Нещодавно у Львові відбувся чемпіонат області зі стрільби з лука серед дорослих спортсменів та юніорів, у якому взяли участь 96 лучників Львівщини. Захід проходив на закритому лучному полі навчально-спортивної бази літніх видів спорту Міноборони України (Клепарівська, 39-а). Про це повідомили в управлінні фізичної культури і спорту Львівської ОДА.

Відтак, переможцями та призерами чемпіонату Львівської області серед жінок стали: змс Катерина Палеха (1 місце), мс Олена Михайлова (2 місце), мс Катерина Соколенко (3 місце). Серед чоловіків: мс Борис Гірний (1 місце), мсмк Юрій Гавелко (2 місце), мсмк Віталій Комонюк (3 місце).

Переможцями серед юніорок стали: кмс Орися Дідич (1 місце), мс Тетяна Ящишин (2 місце), мс Ксенія Антонова (3 місце). Серед юніорів: мс Борис Букатевич (1 місце), мс Максим Журило (2 місце), мс Остап Бучак (3 місце).

За підсумками змагань визначено персональний склад збірної команди Львівської області, яка представлятиме Львівщину в чемпіонаті України зі стрільби з лука в приміщенні з 27 до 30 січня 2017 року в Сумах. 
Всеукраїнські змагання стануть першим етапом відбору на чемпіона Європи-2017.

comments powered by HyperComments