Пригоди нетверезих водіїв у Львові та області

Понеділок, 16 січня 2017, 09:28
Про «неадекватний» рух автівок, за кермом яких сиділи нетверезі водії, полісменам повідомили небайдужі громадяни.
Пригоди нетверезих водіїв у Львові та області

За останню добу львівські поліцейські затримали двох водіїв, що сіли за кермо на підпитку. Про «неадекватний» рух автівок, за кермом яких сиділи нетверезі керувальники, полісменам повідомили небайдужі громадяни.

15 січня на трасі Ковель-Жовква патрульні зупинили автомобіль Opel Vectra,у водія якого були явні ознаки алкогольного сп’яніння. Показати будь-які документи чоловік відмовився. Для встановлення особи його доставили у Червоноградський відділ поліції. Після цього для проведення медичного огляду на стан сп’яніння його відвезли до лікарні, звідки він намагався втекти. Однак, відповідальності за скоєне правопорушення чоловікові уникнути не вдалось.


Ще одного горе-водія затримали у Львові. Свідки, що повідомили поліцейським про інцидент, розповіли, що чоловік час від часу зупинявся і вмикав задню передачу, виїжджав на тротуари. Через відчинене вікно було видно, що водій засинав, а згодом знову продовжував рух .Відтак, полісменам спочатку довелося розбудити чоловіка, а вже потім складати протокол за повторне керування впродовж року транспортним засобом у стані сп’яніння. Цього разу йому загрожує штраф 20400 гривень та позбавлення посвідчення водія на три роки. Також на водія винесли постанову за відсутність документів. Автомобіль порушника евакуювали.    

 

comments powered by HyperComments