Нежитлові приміщення на Білогорщі реконструюють у дитячий садок

П'ятниця, 13 січня 2017, 21:52
У мережі з’явилась інформація про майбутній садочок у одному з районів Львова.
Нежитлові приміщення на Білогорщі реконструюють у дитячий садок

Активісти і небайдужі люди вирішили серйозно підійти до створення дитсадка на Білогорщі. Про це повідомили у спільноті на Фейсбуці.

Як зазначив один із підписників спільноти, попередній проект передбачав реконструкцію наявної старої споруди і створення там двох груп по 12 дітей. Втім, активісти провели обговорення із землемірами, проектантами та депутатами від округу і вирішили дещо змінити попередні плани.

“Домовились про наступне: 1. землеміри (спеціалізована компанія) готує повний і грунтовний пакет документів щодо земельної ділянки, від дороги до лісу. 2. проектанти проектують нормальну сучасну будівлю, розраховану на кілька повноцінних груп. 3. депутати (Олена Пасевич та Тарас Гупало) "вибивають" в коридорах Ратуші гроші на якісний проект + допомагають в голосуванні за повноцінну ділянку під садок”, - йдеться у повідомленні.

“Так це буде не завтра. Так буде довго і дай Боже зробити цього року повноцінний проект та навести лад з землею. Але запам'ятайте цей пост. Садочок на Білогорщі буде. Оскільки то для дітей та онуків.  А для них не шкода ні грошей, ні часу, ні зусиль”, - додав користувач Остап Малашняк.

comments powered by HyperComments