Батьки Львова збираються написати колективну заяву проти міського неадеквата

П'ятниця, 13 січня 2017, 20:19
Мешканці міста бояться божевільного, який риється в смітті та кидається на мам з дітьми.
Батьки Львова збираються написати колективну заяву проти міського неадеквата

Нещодавно у спільноті “Варта-1” оприлюднили інформацію про неадекватного чоловіка, можливо, психічно нездорового, якого часто помічають на відрізку Чупринки-Котляревського біля смітників та який нестандартно реагує на мам із дітьми.

“Дружина з дитиною перейшли дорогу і бачать його, що він перейшов дорогу і йде в сторону перехрестя Київська-Чупринки-Нечуя-Левицького, перейшли собі на іншу сторону якби в сторону Чупринки, вверх до 5-ої Поліклініки. І ось тут дружина побачила краєм ока що він розвернувся і з словами "Зараз я твоїй дитині ... і тобі ...."(прозвучало щось з погрози але не розчула), швидко наблизився до неї і вдарив її в плече. Добре що поряд проходили чоловік і жінка (дуже велика Вам подяка, що заступилися і фактично прогнали його), а так невідомо що б було далі”, - розповів чоловік однієї з потерпілих.

Мешканці Львова, особливо батьки малих дітей, бояться повтору 90-х, коли були частими випадки із серійними вбивцями-психами. Наразі всі потерпілі відписуються у коментарях під постом та вирішують, що робити. Основний варіант — написати колективну заяву від батьків.

“Тому як батько звертаюся до батьків даного району. Треба щось вирішувати, бо якщо він погрожує дитині то це вже не жарти”, - зазначив користувач, який опублікував дану інформацію.

comments powered by HyperComments