Через терни до автобусів: Львів отримає першу партію нових “Електронів” до кінця січня

П'ятниця, 13 січня 2017, 18:36
Загалом львівське АТП-1 має отримати 55 автобусів українського виробництва.
Через терни до автобусів: Львів отримає першу партію нових “Електронів” до кінця січня

До кінця січня 2017 року буде поставлена перша партія автобусів “Електрон” на АТП-1. Про це повідомили у прес-службі ЛМР з посиланням на ПАТ “Концерн-Електрон”.

Як пояснили у прес-центрі “Електрону”, у торгах на закупівлю автобусів переможцем було оголошено ТОВ СП “Електротранс” ще 23 березня 2016 року.

“Відповідно до Закону України «Про здійснення державних закупівель», через 10 днів після оприлюднення цього оголошення між переможцем торгів та замовником мав бути підписаний договір на поставку автобусів. Однак, рішення тендерного комітету було оскаржене іншим учасником торгів (дилером Мінського автомобільного заводу)”, - зазначили у ПАТ “Концерн-Електрон”.

Процедура оскарження та суди тривали більше 5-ти місяців, і за цей час виготовляти автобуси було неможливо.

Договір про поставку 55 автобусів було підписано аж 2 вересня 2016 року, разом із додатковою угодою про продовження терміну поставки з урахуванням витраченого часу на суди.

Виробничий цикл автобуса триває 3,5-4 місяці та залежить від термінів постачання основних агрегатів. Тож перша партія транспорту з’явиться на АТП-1 до кінця січня 2017 року.

comments powered by HyperComments