У Львові пройде “Меморіал Олексія Дем’янюка”

П'ятниця, 13 січня 2017, 16:53
На легкоатлетичному манежі навчально-спортивної бази літніх видів спорту Міністерства оборони України у м. Львові відбудеться ХVIІІ Міжнародний турнір із легкоатлетичних стрибків.
У Львові пройде “Меморіал Олексія Дем’янюка”

У суботу, 14 січня, організують спортивні змагання “Меморіал Олексія Дем’янюка”, особливістю якго стане участь як юних спортсменів-початківців, так і відомих легкоатлетів. Про це повідомили в управлінні фізичної культури та спорту Львівської ОДА.

Щороку змаганя збирають близько 100 учасників: призерів Ігор Олімпіад, чемпіонатів світу та Європи.

Як повідомив начальник управління фізичної культури та спорту ЛОДА Юрій Майборода, цьогоріч попередню згоду на участь дали провідні атлети України, Грузії, Хорватії, Угорщини та Білорусі. Серед них: 

  • переможець командного чемпіонату Європи 2011 року, учасник Ігор двох Олімпіад, львів’янин Дмитро Дем’янюк,
  • учасниця Ігор Олімпіади в Ріо-де-Жанейро, чемпіонка Юнацьких Олімпійських ігор 2014 року Юлія Левченко,
  • призерка юнацького чемпіонату світу серед юнаків 2011 року, призерка чемпіонату Європи 2015 року серед молоді Ірина Геращенко.

У програмі змагань заплановано юнацький та юніорський турніри зі стрибків у висоту, гран-прі серед жінок та чоловіків. Серед глядачів проведуть благодійний розіграш призів від партнерів змагань.

Нагадаємо, що змагання "Меморіал Олексія Дем’янюка" започатковані у 1999 році в пам'ять про відомого львівського легкоатлета, майстра спорту міжнародного класу зі стрибків у висоту, учасника Ігор Олімпіади 1980 року Олексія Дем’янюка, який трагічно загинув у 1999 році.

comments powered by HyperComments