Львів визнано одним із найдешевших міст світу

П'ятниця, 13 січня 2017, 15:46
Львів посів 475 місце  з 484 можливих, нижче у списку опинилися лише міста Індії та Каїр.
Львів визнано одним із найдешевших міст світу

База даних Numbeo опублікувала рейтинг найдорожчих міст світу. Львів посів 475 місце  з 484 можливих, нижче у списку опинилися лише міста Індії та Каїр. Пише Lviv.com.


Крім того, обійшли Львів у рейтингу й інші міста України. Відтак, Київ опинився на 459-му місці, Харків – на 466-му, Дніпропетровськ – на 473-му, Суми – на 474-му.


Топові місця рейтингу Numbeo займають міста Швейцарії: Женева, Базель, Цюрих, Цуґ, Лозанна, Верн та Луґано. Титул найдорожчого, за версією рейтингу отримав Гамільтон — місто Бермудських островів з населенням близько тисячі людей. 


Базу даних Numbeo, створену в 2009 році, створюють завдяки анкетам, які заповнюють користувачі. Мешканець міста вказує ціни на різні групи товарів та послуг. Після отримання достатньої кількості заповнених анкет дані перевіряють, з них прибирають аномальні та пікові значення, а з решти цін виводять середнє значення. Індекс враховує вартість товарів, послуг, нерухомості. У списку за 100% беруть Нью-Йорк, а всі інші міста розташовуються або вище (дорожче Нью-Йорка), або нижче нього (дешевше Нью-Йорка).

 

comments powered by HyperComments