Львів’яни обговорять стратегії поводження з ТПВ

Вівторок, 10 січня 2017, 21:16
Базовою концепцією дискусії стане Zero Waste (нуль відходів).
Львів’яни обговорять стратегії поводження з ТПВ

11 січня в Центрі міської історії (вул. Богомольця, 6; конференц-зал) о 17:30 усіх охочих запрошують долучитись до обговорення стратегії поводження зі сміттям. Про це повідомили у прес-службі ЛМР.

Львів долучається до європейських міст, які задекларували рух у напрямку Zero Waste — перехід від управління відходами до управління ресурсами, що сприяє економічному та соціальному розвитку, створення безвідходного виробництва, перевикористання речей.

Аби досягнути таких результатів та вирішити сміттєву кризу, у місті впроваджують «Стратегію поводження з твердими побутовими відходами у Львові на 2017-2022 роки». За проміжними результатами напрацювань, стратегія охоплюватиме такі напрями:

  • Промоція зменшення кількості відходів, їх сортування та переробки.
  • Створення умов для ефективного сортування сміття.
  • Освіта для різних груп населення.
  • Робота з бізнесом та економічні стимули.

У обговоренні візьмуть участь: координатор соціальної ініціативи “Хтось не зробить” Олег Котис”,  керуючий директор CDM Інжиніринг Україна (включення скайпом) Даніель Аспліф, співзасновник медіахабу “Твоє місто” Тарас Яценко, експерт зі сталого розвитку Ірина Миронова,  заступник міського голови Львова з питань розвитку Андрій Москаленко.

comments powered by HyperComments