На Львівщині просто посеред дороги вкрали автомобіль

Євгенія Пласконь  |  Середа, 4 січня 2017, 01:56
Зловмисники погрожували зброєю.
На Львівщині просто посеред дороги вкрали автомобіль

Нещодавно поблизу міста Хирів на Львівщині відбулась дорожньо-транспортна пригода: не змогли розминутись два “Фольксвагена Пасат В5”. Після чого, власники одного авто дістали автомат, висадили власника з іншого “Фольксвагена” та поїхали з місця події. Про це повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

Потерпілий 18-річний мешканець одного з сіл Старосамбірського району написав заяву у поліцію. За його словами, внаслідок ДТП автомобілі отримали незначні технічні пошкодження.

Як стверджує потерпілий, зловмисники вимагали у нього спершу грошової компенсації за збитки, а потім витягнули автомат і наказали віддати їм ключі від машини.

Правоохоронці встановили особи зловмисників, якими виявились двоє місцевих мешканців. Автомобіль заявника вони заховали у гаражі, де його і виявили поліцейські.

За цим фактом незаконного заволодіння транспортним засобом відкрито кримінальне провадження. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з конфіскацією майна або без такої.

comments powered by HyperComments