Автобуси №19 та №39 відновили рух по вул. Богданівській у Львові

Євгенія Пласконь  |  Четвер, 29 грудня 2016, 21:58
Для руху транспорту відкрили вул. Богданівську.
Автобуси №19 та №39 відновили рух по вул. Богданівській у Львові

Як поінформував директор департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Сергій Бабак, сьогодні, 29 грудня для руху транспорту стала доступна відремонтована вул.Богданівська.

На ділянці від Золочівської до Пластової, по вул. Богданівській уклали 2 шари асфальтного покриття, а на ділянці від Золочівської до Старознесенської — один шар. Роботи з влаштування ще одного та двох шарів асфальтного покриття відповідно будуть виконані в наступному році при сприятливих погодних умовах. Про це повідомили у прес-службі ЛМР.

У 2017-му також продовжать роботи з влаштування тротуарів та зовнішнього освітлення на вул Богданівській.

Як зауважив начальник управління транспорту та зв’язку ЛМР Віктор Щир, після відкриття вул.Богданівської, автобусні маршрути №19 та №39 курсують за своїми звичними маршрутами.

Окрім цього, за словами директора департаменту інфраструктури ЛМР Сергія Бабака, незабаром для проїзду відкриють вул. Городоцьку, на якій уже завершили ремонтні роботи.

«Перед тим, як відкрити вулицю для проїзду, необхідно ще нанести дорожню розмітку та встановити дорожні знаки. Для нанесення дорожньої розмітки потрібні сприятливі погодні умови. Роботи з влаштування тротуарів будуть продовжені вже навесні. Зовнішнє освітлення змонтовано», - сказав Сергій Бабак.

Також ще тривають роботи на вул. Мечникова. 

«Закінчення ремонтних робіт залежить від погодних умов. Однак, після їх завершення дорога ще має вистояти 10 днів, перш, ніж її відкриють для руху транспорту», - наголосив Сергій Бабак.

comments powered by HyperComments