На прес-конференції Надії Савченко у Львові на журналістів чекала жорстка цензура (ФОТО)

Юлія Субота  |  Вівторок, 27 грудня 2016, 13:53
27 грудня Надія Савченко представила у Львові свою громадську платформу "РУНА".
На прес-конференції Надії Савченко у Львові на журналістів чекала жорстка цензура (ФОТО)

Сьогодні, 27 грудня, у Львові у приміщенні прес-клубу відбулось представлення громадської платформи «РУНА»: рух, реформи, революція українського народу» за участі Народного депутата України Надії Савченко. 

Подія викликала чималий резонанс серед львів`ян, проте, їм у залу потрапити було зась - прес-служба Надії пояснила це тим, що захід розрахований лише на представників преси. 

Але й на працівників мас-медіа чекав сюрприз: Савченко категорично заборонила ставити питання "не по темі", а туди входили будь-які питання не по діяльності новоствореної "РУНИ".

Окрім Надії, яка, до слова, більшість часу мовчала, громадську платформу львів`янам презентували екс-депутат Львівської міської ради, а зараз представник експертної групи «Народний суверенітет» Теодор Дяків та сотник 26-ої сотні самооборони Майдану, отаман ГО «Українське козацьке військо» (м. Київ) Назар Мухачов. 

Додамо, що жодної інформації, окрім офіційної програми громадської платформи «РУНА» отримати журналістам так і не вдалось. Єдине, про що безапеляційно заявила Савченко, що їх об`єднання ніхто не фінансує. 

comments powered by HyperComments