Діти зможуть безкоштовно займатися у новоствореному клубі у Львові

Євгенія Пласконь  |  Вівторок, 27 грудня 2016, 03:27
28 грудня на вул. Сихівській,14 відкриють новий клуб “Барви” для дітей.
Діти зможуть безкоштовно займатися у новоствореному клубі у Львові

За сприяння управління молоді, сім’ї та спорту Львівської міської ради маленькі сихівчани матимуть можливість займатися безкоштовно в новому та затишному приміщенні. Про це повідомили у прес-службі ЛМР.

Як зазначають організатори, в клубі працюватиме гурток Baby Dance для дітей від 3-6 років та сучасні танці Hip-hop для дітей 6-8 років, які буде вести педагог-організатор Коваленко Олександра.

Для дітей з 5 до 15 років працюватимуть вокально-хореографічний гурток «Любисток» та декоративно-прикладний гурток «Чарівні долоньки», які веде педагог-організатор Стасів Наталія Євгенівна.

Декоративно-прикладний гурток «Чарівні долоньки» дає можливість навчитися вишивці стрічками, створити квіти з різних видів тканини, паперопластиці, аплікації, образотворчому мистецтву.

Вокально-хореографічний гурток «Любисток» надає можливість обдарованим дітям проявити свої здібності на сцені, навчити дітей правильно та інтонаційно співати. 

Для діте 10-11 років проводитимуть заняття з фітнесу (буде проводити педагог-організатор установи Бринецький Назар), а з 2017 року запрацює гурток малювання.

Захід пройде: 28 грудня о 16:00 год., вул. Сихівська, 14.

comments powered by HyperComments