За кошти фонду соціальних інвестицій на Львівщині відремонтували 38 об’єктів

Євгенія Пласконь  |  Вівторок, 27 грудня 2016, 00:23
Таку інформацію повідомили на підсумковій нараді Українського фонду соцінвестицій у Львівській ОДА.
За кошти фонду соціальних інвестицій на Львівщині відремонтували 38 об’єктів

За словами виконавчого директора УФСІ Віктора Мірошниченка, у Львівській області реалізували 38 мікропроектів на загальну суму 72, 2 млн грн, серед них відремонтовано:  19 шкіл, 12 дитсадків, 4 медичні заклади (3 амбулаторії та 1 ФАП), 2 водогони та 1 народний дім.

"Головний здобуток проекту – це можливість спільної роботи громад області, влади і міжнародних донорських структур. Крім того, проектом ми продемонстрували, що коли громада частинку своїх коштів додає як співфінансування, то це і є найбільший успіх", - зазначив голова ЛОДА, Олег Синютка. 

За розрахунками експертів УФСІ, користь від впровадження цих мікропроектів отримує близько 40 тисяч мешканців у 8 районах Львівської області (Буський, Дрогобицький, Жовківський, Кам’янка-Бузький, Радехівський, Сокальський, Стрийський, Турківський) та у містах Львів і Самбір.

Під кінець наради Олег Синютка вручив Подяки голови облдержадміністрації виконавчому директору УФСІ Віктору Мірошниченку та директорові Львівського регіонального представництва УФСІ Василю Кузьменку за сприяння розвитку соціальної інфраструктури.

comments powered by HyperComments