Кращі спортсмени та тренери Львова отримають стипендії

Андріана Кирик  |  Понеділок, 26 грудня 2016, 17:45
Молодих, перспективних спортсменів та тренерів винагородять стипендіями.
Кращі спортсмени та тренери Львова отримають стипендії

В рамках конкурсу від управління молоді, сім’ї та спорту кращі спортсмени та тренери отримають стипендії за спортивні досягнення у попередньому 2015 році.


Про це повідомляє прес-служба ЛМР.


«Кожного року ми намагаємось підтримувати молодих перспективних спортсменів та тренерів, які прославляють наше місто на спортивних аренах не лише України, а й світу. Так і цього року збираємо кращих з кращих і вручаємо їм нагороди за їхню нелегку, проте плідну роботу! Дякуємо Вам і бажаємо нових спортивних здобутків та перемог», - зазначив начальник управління молоді, сім’ї та спорту ЛМР.

Участь у конкурсі взяло понад 600 спортсменів та тренерів з різних видів спорту.


27 грудня о 12:00 год. у великому сесійному залі Львівської міської ради відбудеться урочисте вручення стипендій міського голови Львова талановитим та перспективним спортсменам та тренерам, які у 2015 році стали призерами чи здобули призові місця на змаганнях всеукраїнського та міжнародного масштабів.

З міського бюджету  виділили  410 000 грн. на виплати стипендій.


78 спортсменів та 33 тренери отримають матеріальну винагороду. Зокрема спортсмени, які вибороли призові місця на Європейських іграх та їх тренери отримають 3500 грн., призові місця на чемпіонатах світу принесуть спортсменам та тренерам 3000 грн., перемоги на чемпіонатах Європи винагородять стипендією у сумі  2500 грн.

 

comments powered by HyperComments