Львівських депутатів закликали прийняти бюджет

Олег Довганик  |  Понеділок, 26 грудня 2016, 07:13
Від фракції "Самопоміч" вимагають не втекти із зали засідань
Львівських депутатів закликали прийняти бюджет

Депутатів Львівської міської ради закликають сьогодні, 26 грудня, прийняти бюджет розвитку міста. Про це у Фейсбуці пише громадський активіст Наталія Шелестак.

"Сьогодні остання сесія міської ради в цьому році. Я так розумію, що бажання отримати бюджет розвитку на 2017 рік є не у всіх", - пише Шелестак. 

Вона додає, що крім того, потрібно негайно внести зміни в бюджет на 2016 рік, бо гроші дотаційні повернуться в столицю.

"Львів потопає в смітті, а реальних кроків на вирішення цієї проблеми нема. Садовий як завжди все робить тишком- нишком, всі інші хитають Садового без пропозицій для виходу з цієї ситуації.... А хто буде потерпілим? Львів'яни і бюджетна сфера", - написала Шелестак.

Активіст звернулась до депутатів міської ради: "Прошу вас завтра прийняти бюджет, а не тікати з зали засідань. Згадайте, що вас обирали люди. Особливо - фракція Самопоміч", - пише Шелестак.

Нагадаємо, у четвер сесія Львівської міської ради була зірвана, оскільки депутати від фракції "Самопоміч" після перерви не з’явились у залі засідань.

Водночас керівник фракції Андрій Шевців під час спілкування із обуреними мешканцями Рясне заявив про те, що депутати із його фракції не можуть вернутись у зал засідань, оскільки він заблокований громадськими активістами.

comments powered by HyperComments