У Львівській ОДА бізнесменам розповіли як долучитися до міжнародних тендерів

Євгенія Пласконь  |  Субота, 24 грудня 2016, 04:17
Інформацію підприємцям надали у ході семінару.
У Львівській ОДА бізнесменам розповіли як долучитися до міжнародних тендерів

Днями у приміщенні Львівської ОДА відбувся регіональний семінар "Участь у міжнародних тендерах. Просто про складне". Участь у заході взяло більше тридцяти бізнесменів області та представники ЛОДА.
Про це повідомили у департаменті економічної політики Львівської облдержадміністрації.

"Мета цього семінару полягала у наданні роз’яснень та формуванні загального розуміння положень Угоди СОТ про державні закупівлі. Ми також обговорили нові можливості, які відкриваються для українського бізнесу в рамках приєднання до Угоди", - зазначив директор департаменту Роман Филипів. 

За словами Романа Филипіва, у рамках семінару підприємці дізналися як долучитися до міжнародних тендерів, сформувати необхідний пакет документів, правильно зареєструватися та налаштувати профіль на електронних системах держзакупівель США та країн Євросоюзу. Особливу увагу приділили проведенню публічних закупівель у Республіці Польща.

На зустрічі також розглянули питання мінімальної та максимальної вартості товарів та послуг для участі у міжнародних тендерах, можливі невдачі та шляхи їх вирішення.

Захід організували Міністерство економічного розвитку і торгівлі України та офіс GPAinUA за підтримки Львівської обласної державної адміністрації.

comments powered by HyperComments