ВРУ ухвалить е-квиток у другій декаді лютого, - Дубневич (ВІДЕО)

Олег Довганик  |  П'ятниця, 23 грудня 2016, 22:37
Голова комітету транспорту вважає цей законопроект невідкладним
ВРУ ухвалить е-квиток у другій декаді лютого, - Дубневич (ВІДЕО)

 

Законопроект «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо впровадження автоматизованої системи обліку оплати проїзду в міському пасажирському транспорті» (р.№ 4121), який відкриває шлях до впровадження електронного квитка в міському пасажирському транспорті може бути прийнятий в ВРУ у першій-другій декаді лютого.

Про це журналістам повідомив голова Комітету з питань транспорту ВР України Ярослав Дубневич.

Дубневич розповів, що законопроект пройшов слухання у комітеті з питань транспорту.

«Уже прийнято рішення рекомендувати ВРУ прийняти цей законопроект у другому читанні та вцілому з урахуванням тих поправок, які були прийняті на комітеті. І я надіюсь і вірю, що цей законопроект як невідкладний буде розглянути у першій-другій декаді лютого», - розповів Дубневич.

Нагадаємо, що згаданий законопроект № 4121 щодо е-квитка підтримали 15 міст та обласні державні адміністрації (зокрема – Вінниця, Київ, Харків, Львів, Тернопіль, Одеса, Чернігів, Кам’янець-Подільський, Краматорськ, Біла Церква).

Фракція «Самопоміч» Верховної Ради України не голосувала за законопроект № 4121, який відкриває шлях до впровадження електронного квитка в міському пасажирському транспорті.

comments powered by HyperComments