Дітей воїнів АТО відправили у Німеччину

Євгенія Пласконь  |  П'ятниця, 23 грудня 2016, 20:21
Екскурсію шістьма містами організують за кошти благодійників.
Дітей воїнів АТО відправили у Німеччину

26 дітей учасників антитерористичної операції та Героїв Небесної сотні поїхали на десятиденний відпочинок до Німеччини. Тур іноземними містами організувала культурно-просвітницька організація “Український дім” у Дюссельдорфі.

Про це повідомили у департаменті міжнародної технічної допомоги та міжнародного співробітництва Львівської облдержадміністрації.

"Діти побувають у шести містах, де на них очікуватимуть цікаві екскурсії, майстер-класи та навіть німецький “Діснейленд”. Один день вони також проведуть у німецьких родинах", - розповіла директор департаменту, Поліна Лі.

Закордонні канікули розпочнуться із відвідин музею у місті Ліндлар, містечка Фрілінгсдорф, заплановані відвідини міста Кьольн та його знаменитого собору, а також музею шоколаду та музею.  

Також діти побувають у Дюссельдорфі на програмі політичної школи у залі пленарних засідань Парламенту, відвідають місцевий зоопарк та послухають виступ українського музичного гурту "Тріода". 

Школярам проведуть майстер-класи із місцевим пекарем та ковалем прикрас. У місті Брюл на них чекатиме німецький “Діснейленд” – парк "Фантазіяланд", а у Райнбаху дітей особисто прийматиме міський очільник.
Католицьке Різдво діти зустрічатимуть у Ліндларі, де їм організують семінар із чаклунства.

comments powered by HyperComments