“Я дуже дивуюсь тим депутатам, які побачивши перед своїм лицем гопника, одразу погоджуються виконати всі його вимоги”, - Андрій Садовий

Євгенія Пласконь  |  П'ятниця, 23 грудня 2016, 19:57
Мер Львова прокоментував вчорашнє засідання сесії ЛМР, яке зірвали представники ГО “Розвиток громади”.
“Я дуже дивуюсь тим депутатам, які побачивши перед своїм лицем гопника, одразу погоджуються виконати всі його вимоги”, - Андрій Садовий

22  грудня на засідання у міську раду увірвалися молодики з пікетом проти будівництва сміттєсортувального комплексу на території заводу “Львівсільмаш”. Як повідомляли на сайті ЛМР, пікетувальники вимагали від депутатів негайного голосування за своє питання.

Андрій Садовий зазначив, що це замовна акція проти партії “Самопоміч”:

“Ціль блокади зрозуміла: завалити місто сміттям і в такий спосіб вплинути на політичну позицію “Самопомочі” в парламенті. Такі нові методи наших опонентів”, - заявив Садовий.

Мер Львова запевнив, що ситуацію з установкою технологій у Рясному будуть додатково роз’яснювати мешканцям цих територій, проте існують люди, які пояснень не потребують:

“У четвер на сесію міської ради увірвались декілька десятків молодиків з організації “Розвиток громади”. Хлопців важко сплутати з іншими. Це ті самі, які захищають незаконні забудови, які завжди з’являються там, де потрібна груба фізична сила. Вони там, де їм кажуть бути їхні замовники і господарі”, - сказав Андрій Садовий.

За словами очільника міста, такі дії пікетувальників поставили під питання зарплати двірників, яке мали розглядати у ході затвердження бюджету розвитку на 2017 рік.

“Я дуже дивуюсь тим депутатам, які побачивши перед своїм лицем гопника, одразу погоджуються виконати всі його вимоги. Депутат – це влада. А влада – це відповідальність. Я хочу, щоб всі про це пам’ятали. Я за свої дії буду відповідати в будь-яких умовах і не зважаючи на жоден тиск”, - зазначив міський голова Львова, Андрій Садовий.

Раніше "Справжня Варта" повідомляла, що через цю ситуацію без грошей можуть опинитися також освітяни і медики.

comments powered by HyperComments