У Львові розкажуть про підсумки виборів

Олег Довганик  |  П'ятниця, 23 грудня 2016, 07:16
Громадські активісти поділяться враженнями про спостереження
У Львові розкажуть про підсумки виборів

У п’ятницю, 23 грудня, об 11:00 в приміщенні Львівського прес-клубу (м. Львів, пр. Шевченка, 11) відбудеться прес-конференція Громадянської мережі ОПОРА на тему: «Вибори в об’єднаних громадах на Львівщині: підсумки спостереження».

Під час заходу команда Громадянської мережі ОПОРА підіб’є підсумки незалежного спостереження за першими виборами депутатів міських, селищних та сільських рад об’єднаних територіальних громад, а також відповідних голів. Нагадаємо, вибори 18 грудня проходили у шести громадах Львівщини - Шегинівській, Мостиській, Судововишнянській, Нижанковицькій, Жовтанецькій та Давидівській. Спостереження велося у форматі мобільних груп, кожна з яких моніторила ситуацію на дільницях у містах та селах, що входять до ОТГ.

Зокрема, спостерігачі ОПОРИ поінформують про основні порушення, виявлені під час процесу голосування та підрахунку голосів на виборчих дільницях, а також порівняють хід виборчого процесу у області з загальноукраїнськими тенденціями.

Учасники:

  • Олександр Неберикут, аналітик Громадянської мережі ОПОРА
  • Наталія Радиш, координатор спостереження ОПОРИ за виборами у Львівській області
  • Ірина Швець, інформаційний директор Громадянської мережі ОПОРА у Львові

Нагадаємо, 18 грудня в шести об’єднаних територіальних громадах Львівської області відбувались перші місцеві вибори.

За словами начальника відділу адміністрування Державного реєстру виборців апарату Львівської обласної державної адміністрації Федора Алєйнікова, вибори пройдуть у чотирьох районах, а саме – Кам’янка-Бузькому, Мостиському, Пустомитівському і Старосамбірському.

Цього дня обиратимуть Мостиського і Судовишнянського міських голів, Нижанковицького селищного голову, трьох сільських голів, а також депутатів відповідних місцевих рад.

Як відомо, "Батьківщина", "Народний контроль" та "Громадянська позиція" програли вибори.

comments powered by HyperComments