Переселенці з Криму організують мовний табір у Львові

Євгенія Пласконь  |  Четвер, 22 грудня 2016, 17:46
Захід пройде на початку січня
Переселенці з Криму організують мовний табір у Львові

З 4 до 14 січня 2017 року у передмісті Львова, у Пустомитах, на базі туристичного комплексу «Озерний Край» пройде черговий французький мовний табір Club Lumière для дітей і підлітків України. 
Про це поінформували у прес-службі ЛМР.

Основною ідеєю зимової сесії французького мовного табору Club Lumière є об'єднання львівських і французьких традицій святкування Різдва. У програмі заплановані заняття французькою мовою у формі альтернативної освіти, творчі майстер-класи французької кухні, створення театральної та відео вистави «старої казки на новий лад», робота з трейлером свого виступу, спортивні заходи, знайомство з історією та визначними пам'ятками Львова.

З дітьми працюватимуть французькі викладачі з Нормандії, молоді фахівці «Французька як іноземна мова» університету міста Кан, тож всі заходи будуть проходити французькою мовою і діти, в реальних щоденних ситуаціях з французами, зможуть подолати «мовний бар'єр».

Тележурналістка з Севастополя Наталія Альчикова, яка вже 2 роки мешкає у місті Лева, планує провести спеціально розроблений екскурсійний маршрут з елементами квесту по центральній історичній частині Львова, з урахуванням французьких історичних віх і діячів Франції, які також вплинули на розвиток Львова та на нинішній вигляд міста.

comments powered by HyperComments