У Львівській міськраді провели лекцію для студентів

Євгенія Пласконь  |  Середа, 21 грудня 2016, 04:29
На тренінг прийшов міський голова.
У Львівській міськраді провели лекцію для студентів

20 грудня, у Ратуші відбулася лекція для студентів «Роль соціальних проектів у розвитку міст». Захід відбувся в рамках програми «Lviv Young Project». 

Метою програми є реалізація соціальних проектів спільно з Львівською міською радою.

Поділитись досвідом із молодшим поколінням прийшов мер Львова Андрій Садовий:

“З мого досвіду, якщо порівняти роботу в бізнесі і роботу у владі, то у владі працювати набагато важче і це набагато більша відповідальність. Тому що будь-який бізнес має свого господаря. Якщо ти у владі, то ти працюєш на громаду. Якщо ти працюєш у державних органах влади, то ти працюєш на державу”, - зазначив він.

“Для мене дуже велика честь працювати міським головою. Народитися у Львові і мати честь працювати міським головою - це найвища нагорода для людини, яка народилася у Львові”, - додав Андрій Садовий.

«Lviv Young Project» – це можливість набути перший професійний досвід для студента у сфері, якою він цікавиться. Серед проектів представлено такий спектр: профорієнтація школярів, ІТ-напрямок, культура, архітектура, екологія, Dog friendly city, Інститут міста, Проект власна ідея.

Учасникам проводять тренінги для того, щоб вони дізналися про те, як правильно реалізовувати соціальні проекти. Від початку грудня пройшло три тренінги, а результати проектів, затверджених у цей час, представлять у червні 2017 року.

comments powered by HyperComments