У Львові обговорили можливість створення канатної дороги

Євгенія Пласконь  |  Вівторок, 20 грудня 2016, 02:34
Це найдоступніший транспорт для неповносправних осіб у світі.
У Львові обговорили можливість створення канатної дороги

19 грудня міський голова Львова Андрій Садовий зустрівся з президентом компанії «The Doppelmayr / Garaventa Group» Міхаелем Допаельмаєром. Під час зустрічі говорили про можливість облаштування у Львові канатної дороги із залученням світового досвіду. Про це повідомили у прес-службі ЛМР.

Як розповів Міхаель Допельмауер, в Австрії канатні дороги – це доступний транспорт для неповносправних осіб, і цей проект – це хороший приклад реалізації транспортного зв’язку. 

Сьогодні канатні дороги відіграють важливу роль в загальній концепції міського транспорту багатьох міст світу. Їхньою перевагою є не лише швидкість та доступність, але й те, що такий вид транспорту є більш екологічним, у порівнянні з іншими.

Довідка
Компанія Doppelmayr / Garaventa Group – це австрійсько-швейцарська компанія, яка займається виготовленням крісельних підйомників, фунікулерів, гондол для лижних та розважальних парків, а також громадського транспорту та вантажних підйомників. На сьогоднішній день компанія виробила близько 14,600 устаткувань у 89 країнах.

comments powered by HyperComments