Два з п’яти обіцяних тролейбусів “Електрон” Львів уже отримав

Євгенія Пласконь  |  Вівторок, 20 грудня 2016, 00:34
Зараз транспорт проходить тестування.
Два з п’яти обіцяних тролейбусів “Електрон” Львів уже отримав

Минулого тижня у тролейбусне депо ЛКП "Львівелектротранс" із заводу СП "Електронтранс" прибули два нові тролейбуси "Електрон" Т191.02. Відповідно до умов тендера, виробник має передати Львову ще 3 нових тролейбуса. 

«Участь в тендері взяли два виробники тролейбусів - львівське СП «Електронтранс» та луцьке ДП «Автоскладальний завод №1» ПАТ «Автомобільна компанія «Богдан-Моторз». Львівський виробник запропонував нижчу ціну, відповідно, із ним у червні 2016 року було заключено контракт на закупівлю 5 нових низькопідлогових тролейбусів загальною вартістю 31 651 871 грн», - розповів речник ЛКП «Львівелектротранс», Антон Лягушкін.

Як кажуть у ЛКП «Львівелектротранс», нові тролейбуси пройдуть тестування, будуть прийняті департаментом житлового господарства та інфраструктури, а потім передані ЛКП «Львівелектротранс». Для роботи із пасажирами на маршрути вони вийдуть після проведення всіх процедур приймання і випробування.  

«У перших тролейбусах «Електрон» для того, щоб замінити струмознімні вугільні вставки, водій повинен був піднятися по спеціальній драбинці. Для водіїв це було не дуже зручно, особливо в зимовий період. Тому виробник вніс в конструкцію тролейбуса певні зміни, щоб вугільні вставки можна було замінити із землі», - розповіла начальник технічного відділу ЛКП «Львівелектротранс», Наталія Міхалік.

comments powered by HyperComments